Margarine til stegning(jeg får det bedste resultat med flydende margarine)
Sådan gør du
Bland alle de tørre ingredienser i en skål.
Pisk mælk i lidt ad gangen, så klumper så vidt muligt undgås.
Tilføj æggene og sørg for at piske pandekagedejen godt sammen.
Bag pandekagerne i margarine på en pande ved middel/høj varme i 1-2 minutter på hver side til de er gyldne. Pandekagerne stakkes på en tallerken efterhånden som de bliver færdige og holdes varme med stanniol hen over.Obs: Det er vigtigt at røre/piske i pandekagedejen inden hver ny pandekage, da melet hurtigt falder til bunds.
Noter
Tilsæt evt. 1-2 deciliter glutenfri surdej til den glutenfrie pandekagedej. Det giver et ekstra pift til de glutenfrie pandekager. Find min nemme opskrift på glutenfri surdejher.
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os, hvad du synes om den!