Glutenfrie cookies

– her finder du opskriften på lækre småkager uden gluten

Glutenfri cookies

Glutenfrie cookies

Ret: Dessert
Antal: 16 stk.
Forfatter: Glutenfritliv.dk

Ingredienser 

  • 100 g blødt smør
  • 150 g brun farin
  • 1 æg
  • 100 g glutenfri havremel
  • 100 g rismel
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk instant kaffepulver
  • ¾ tsk salt
  • ½ tsk bagepulver
  • ½ tsk natron
  • 200 g mørk chokolade hakket groft eller som chokoladeknapper

Sådan gør du

  • Mix blødt smør og brun farin med en elpisker.
  • Tilføj æg og pisk sammen.
  • Bland havremel, rismel, vaniljesukker, instant kaffepulver, salt, bagepulver og natron i en skål. Tilføj det til den våde blanding og rør sammen.
  • Tilføj til sidst chokoladen og rør sammen.
  • Form kugler af dejen og placér kuglerne på bageplade med bagepapir. Max 8 kugler på én plade, da de glutenfrie småkager flyder ud. Tryk kuglerne let flade med en ske (de vil flyde mere ud end det).
  • Bages ca. 17 minutter ved 150 °C varmluft.
  • Lad de glutenfrie cookies køle af på rist og spis!
  • Kan holde sig en uges tid i en kagedåse, hvis de ikke er væk inden da.
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os, hvad du synes om den!

Glutenfri cookies
Glutenfri cookies
Glutenfri cookies

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Din vurdering:




Om mig
              Mette

Lækkert glutenfrit bagværk - gode opskrifter
Mette Fischer - Glutenfritliv.dk

Mit navn er Mette. Jeg fik diagnosticeret cøliaki i år 2016 og har levet glutenfrit siden da. Jeg elsker at bage og udvikle opskrifter på glutenfrie kager, glutenfrit brød og glutenfri mad i det hele taget. Med glutenfritliv.dk ønsker jeg at gøre det nemmere for dig og din familie, kollegaer m.v. at lave eller købe glutenfri mad, så alle kan være med om bordet.