Bland glutenfri havremel, rismel, mandelmel, bagepulver, FiberHUSK, vaniljesukker og salt. Pisk de tørre ingredienser i den våde blanding.
Bland til sidst frugtfarve og mandelessens i dejen.
Dejen hældes i et smurt fad på ca. 20 x 30 cm.
Bages ca. 35 minutter ved 170 grader varmluft. Bages evt. med sølvpapir over det sidste stykke tid, hvis kagen er ved at blive for mørk. Tjek undervejs med en gaffel/kniv i midten af kagen om kagen er færdigbagt.
Når kagen er færdig skal den køle af.
Glasur:
Når kagen er kølet af blandes glasuren. Bland flormelis og usødet kakao (kan evt. sies for at undgå klumper i glasuren).
Tilføj en lille smule vand og bland. Gentag indtil ønsket konsistens.
Glasuren fordeles på kagen.
Drys evt. krymmel oven på glasuren.
Har du prøvet denne opskrift?Fortæl os, hvad du synes om den!
Om mig Mette
Mit navn er Mette. Jeg fik diagnosticeret cøliaki i år 2016 og har levet glutenfrit siden da. Jeg elsker at bage og udvikle opskrifter på glutenfrie kager, glutenfrit brød og glutenfri mad i det hele taget. Med glutenfritliv.dk ønsker jeg at gøre det nemmere for dig og din familie, kollegaer m.v. at lave eller købe glutenfri mad, så alle kan være med om bordet.